Menu

 

Altium Designer 18 значително подобрява потребителския практика и производителност, като използва модерен интерфейс, за да рационализира проектантския работен процес. Заедно с това позволява безпрецедентна оптимизация на производителността с поддръжката на 64-битова архитектура и multi-threading,

 

Висока производителност, постигната с лекота

 

Взаимо-свързани мулти-платкови сглобени единици
Управлението на връзките и подобреното 3D ядро, ви позволяват да визуализирате модели и многофункционални монтажни възли – по-бързо и с по-добро оцветяване и реализъм.

 

Модерен интерфейсен опит
Новият, потребителски интерфейс осигурява свежа и интуитивна среда и оптимизации, които осигуряват несравнимо по-добър поглед върху вашия работен процес.

 

Мощен дизайн на печатни платки
64-битова архитектура и оптимизирана поддръжка на многоядрени процесори, позволява да проектирате по-бързо големи и сложни печатни платки.

 

Бързо и висококачествено опроводяване

 

Управление на BOM в реално време
Последната информация за наличности от достанчиците, свързана с вашия BOM, ви дава възможност да направите информирани проектантски решения – по свой собствен график.

 

Безпроблемно документиране
Документирайте всички монтажни и производствени изгледи в една единствена, обединена проектантска среда, с връзка с източниците на данни. Актуализации с еднократно натискане на бутон.