Menu

Autodesk 3ds Max е предназначен за качествени, професионални 3D анимации, рендери и модели. Ефективният комплект инструменти помага за създаване на по-добра 3D и виртуална реалност (VR) за по-кратко време. Autodesk 3ds Max може да вземе строително информационен модел от Autodesk Revit и да представи интерактивна архитектурната идея по неподражаем начин.

Autodesk 3ds Max флуиди

Имате възможност да създавате реалистично поведение на флуиди директно в Autodesk 3ds Max. Чрез използване на Fliuds, може да симулирате физическите свойства на вода, течно масло, мед и лава, както и да прилагате ефекта на гравитацията, взаимодействието с тела и движещи се обекти за постигане на желания резултат.

Траектории на движение

Може да манипулирате анимациите направо в прозореца за визуализация и да получите директна обратна връзка, когато правите настройки в сцената.

Arnold за 3ds Max

MAXtoA plug-in е интрегриран в 3ds Max, което ви дава достъп до най-новите функции на Autodesk Arnold

Autodesk 3ds Max Interactive

Чрез Autodesk 3ds Max Interactive можете да използвате интегрирани инструменти за създаване на VR визуализации без да напускате работната среда на Autodesk 3ds Max

Анимация на герои и инструменти за екипиране

В Autodesk 3ds Max можете да създавате анимации и екипировка на герои чрез CAT (Character Animation Toolkit), Biped и Crowd инструменти

Основни инструменти за анимация

Можете да преглеждате и редактирате траекториите на анимацията директно в keyframe. Autodesk 3ds Max предлага разнообразни начини за създаване на анимация и множество инструменти за управление и редактиране на анимация.

Библиотека с модели

Достъп до богато 3D съдържание от локален компютър или в мрежата в един общ прозорец, което значително улеснява търсенето.

Физическа камера

В Autodesk 3ds Max можете да симулирате настройки на реалистична камера като скорост на затвора, бленда, дълбочина на фокуса, експонация и др

Подобрено ActiveShade рендване

Подобреното рендване се дължи на нови оптимизирани итерации за постигане на по-добър и бърз резултат.

Какво ново в Autodesk 3ds Max 2020

Autodesk обявиха новата версия 3ds Max 2020, която подобрява поддръжката на OSL засенчване, Chamfer корекцията на ръбове, експорта на Alembic файлове и облаци от точки, представянето на анимация и както и други функции. 

Повече информация можете да видите тук