fbpx
Select Page

Autodesk 3ds Max

Софтуерен продукт за качествени, професионални 3D анимации, рендери и модели. Ефективният комплект инструменти помага за създаване на по-добра 3D и виртуална реалност (VR) за по-кратко време. Autodesk 3ds Max може да вземе строително информационен модел от Autodesk Revit и да представи интерактивна архитектурната идея по неподражаем начин.

Изключителна визуализация

В интерактивната среда на 3ds Max можете да използвате интегрирани инструменти за създаване на впечатляващи визуализации.

Arnold Рендер

Autodesk 3ds Max включва изключителния GPU рендер инструмент Arnold, с чиято помощ могат да се правят промени в реално време на светлина, материали и камера.

Библиотека с 3D модели

Достъп до богато 3D съдържание от локален компютър или в мрежата в един общ прозорец, което значително улеснява търсенето.

ActiveShade рендер

Подобреното рендване се дължи на нови оптимизирани итерации за постигане на по-добър и бърз резултат.

3ds Max физическа камера

В Autodesk 3ds Max можете да симулирате настройки на реалистична камера като скорост на затвора, бленда, дълбочина на фокуса, експонация и др

Създаване на характери

Autodesk 3ds Max предлага разнообразни начини за създаване на персонажи и тяхната анимация с множество инструменти за управление и редактиране.