fbpx
Select Page

AutoCAD Architecture

AutoCAD-базиран продукт за архитектурно проектиране и документация. С AutoCAD Architecture постигате бързина и точност, използвайкти голям набор от архитектурни инструменти, обекти и стилове. AutoCAD Architecture е част от AutoCAD including Specialized Toolsets

AutoCAD за архитекти

Проектирате в позната AutoCAD среда със специални инструменти за архитектурно проектиране. С AutoCAD Architecture можете значително да намалите евентуалните грешки в документацията и да проектирате по-бързо и ефективно. Можете да обменяте данни с инженерните специалности чрез водещия DWG формат, а вграден рендър Ви позволява да създавате реалистичен дизайн и да подобрите комуникацията с клиентите.

Архитектурни Детайли и Размери

AutoCAD Architecture съдържа библиотека с детайли, която можете да организирате и обогатявате Вашите проекти. Вие можете лесно да оразмерявате обекти и детайли в съответствие с Вашите фирмени стандарти. Котировките са асоциативни и автоматично се обновяват при промяна в проекта като така се спестява много време и усилия.

Автоматични фасади и разрези

От тримерния модел в AutoCAD Architecture можете да създавате директно разрези и фасади с щриховки на обектите, така както са зададени в техните стилове на визуализация. Автоматично се обновява тяхната геометрия, слой, цвет и тип на линиите, когато се направи промяна в обектите и техните стилове.

Какво ново в AutoCAD 2022

  • Проследяване в чертежа – новата функция Trace подобрява екипната работа, тъй като мениджъра на екипа може да очертае схематично корекции в AutoCAD Web или AutoCAD mobile, а съответния проектант да проследи Trace елементите и да внесе нужните поправки в чертежа.
  • Подобрено споделяне на DWG файлове – можете да използвате функцията Share дирекно от AutoCAD 2022 и да задавате състояния “view-only” или “edit” на копията, които споделяте с екипа.
  • Преброяване на елементи – с новата функция Count можете бързо да преброите блок референциите или геометрични елементи в чертежа.
  • Публикуване в Autodesk Docs – потребителите на AEC Collection могат да използват Push to Autodesk Docs командата в AutoCAD 2022, за да публикуват PDF файлове в облака на Autodesk.
  • Плаващи прозорци – Floating windows са удобен начин за преоразмеряване на работните прозорци в AutoCAD и тяхното използване на повече от един монитор.
  • Подобрена инсталация и представяне – по-бърза инсталация и подобрено графично представяне при работа в AutoCAD 2022.