fbpx
Select Page

AutoCAD Architecture

AutoCAD-базиран продукт за архитектурно проектиране и документация. С AutoCAD Architecture постигате бързина и точност, използвайкти голям набор от архитектурни инструменти, обекти и стилове. AutoCAD Architecture е част от AutoCAD including Specialized Toolsets

AutoCAD за архитекти

Проектирате в позната AutoCAD среда със специални инструменти за архитектурно проектиране. С AutoCAD Architecture можете значително да намалите евентуалните грешки в документацията и да проектирате по-бързо и ефективно. Можете да обменяте данни с инженерните специалности чрез водещия DWG формат, а вграден рендър Ви позволява да създавате реалистичен дизайн и да подобрите комуникацията с клиентите.

Архитектурни Детайли и Размери

AutoCAD Architecture съдържа библиотека с детайли, която можете да организирате и обогатявате Вашите проекти. Вие можете лесно да оразмерявате обекти и детайли в съответствие с Вашите фирмени стандарти. Котировките са асоциативни и автоматично се обновяват при промяна в проекта като така се спестява много време и усилия.

Автоматични фасади и разрези

От тримерния модел в AutoCAD Architecture можете да създавате директно разрези и фасади с щриховки на обектите, така както са зададени в техните стилове на визуализация. Автоматично се обновява тяхната геометрия, слой, цвет и тип на линиите, когато се направи промяна в обектите и техните стилове.

Какво ново в AutoCAD 2024

Autodesk обявиха новия AutoCAD 2024 с редица нови функции:

  • Activity Insights – Актуална информация за промените в проекта;
  • Smart Blocks – Намиране и заместване на блокове чрез AI вградена функционалност;
  • Подобрение в Markup Import и Markup Assist – Подобрено разпознаване на ръкописен текст от и неговото конвертиране. Автоматично разпознаване на ръкописни команди MOVE, COPY и ERASE;
  • Добавена е LISP функционалност в AutoCAD LT.

Вижте повече …