fbpx
Select Page

V-Ray 6 for 3ds Max

V-Ray 6 for 3ds Max е доказано решение за рендер, приложимо за всички сфери на 3D индустрията, изключително гъвкав и подходящ за разнообразни видове проекти.

V-Ray 6 for 3ds Max Нови функции

  • Размножаване на милиони обекти с функцията Chaos Scatter;
  • Създаване на геометрични повърхности с VRayEnmesh;
  • Изключително небе и облаци.

Рендер технология с награди

Фотореалистичен рендер с максимално качество и оптимизация за скорост и големина на сцената. С V-Ray 6 можете да извлечете най-доброто от Вашия CPU и GPU хардуер и да изчистите максимално качеството на изображение.

Chaos Scatter

Размножаване на милиони обекти с няколко клика в сцената. Спомага за бързо и лесно създаване на гори, полета, тълпи и др. без използване на много памет. Достъп до 3D модели и Scatter настройки в Chaos Cosmos.

V-Ray Enmesh

Разполагане на 3D геометрия върху мрежови обекти за създаване на сложни форми с много детайли. Enmesh е идеално средство за създаване на панели, огради, плат и много други без използване на много компютърна памет.

V-Ray Decal с разместване

Вече можете да добавяте залепен към повърхост обект V-Ray Decal с разместване спрямо повърхнината за създаване на по-реалистично представяне на 3D надписи, напуквания в стени, камъни и др.

Йерархия на прокси обекти

Лесно включване на индивидуални обекти и смяна на техните материали с новия V-Ray Proxy Hierarchical изглед. Подобрено подреждане на обектите и улеснена обмяна на геометрия и потребителски библиотеки.