fbpx
Select Page

CreatBot F430 е мощен 3D принтер с най-съвременната 3D настолна технология. Той осигурява решения за почти всяко приложение от концепцията до прототипа. Неговите технически характеристики са най-добрите в този клас принтери и дават качествени и надеждни резултати.

Голям работен обем
400*300*300mm
Висока резолюция
0.04mm
Достатъчно надежден
за постоянна работа 24/7
Съвместими материали
Потребителски клас: PLA, ABS, PET-G, HIPS, PVA и т.н.
Промишлен клас: Стъклено/карбоново влакно, Nylon+, PC, ASA, TPU/E, PP и т.н.
Висок клас: Metal Fill, PEEK и т.н.
Система за контрол на нагряването
Хотендове 260°C, 420°C
Гореща платформа 120°C
Гореща камера 70°C

Характеристики
• 400*300*300mm
• Температура на дюзата 420°C
• Надеждност 24/7
• Гореща платформа и гореща камера
• Напълно изолирано интегрирано тяло
Поддържа 420°C хотенд
Ние сме първите, които представят 420°C високотемпературна дюза на пазара за 3D принтери през 2016 г., като в момента е в употреба нейната четвърта техническа версия.
F430 е снабден с двойни екструдери. Левият 260°C хотенд може да принтира с PLA, ABS, PC, Nylon, Carbon fiber, Flexible и т.н. Десният 420°C хотенд е изработен от мартензитна стомана и може да принтира материали като PEEK, ULTEM и т.н. Двойният хотенд е заменяем, което увеличава възможните приложения на принтера.

420 ℃ Нагреватели и Директно задвижване

Висока прецизност и висока скорост
Ние специално разработихме захранваща система на екструдера и водач, които поддържат високоскоростно принтиране. Принтерът достига точност до 0.04mm, като екструдира материала стабилно и без блокиране.

Напълно изолирана гореща камера 70°C
Напълно изолираната гореща камера блокира всички външни смущения и намалява нивото на шума. Тя осигурява постоянна температура 70°C, с което предпазва принтираните детайли от изкривяване и деформация.

Стабилност
Изработеното изцяло от стомана тяло не само осигурява стабилност при принтиране, но също удължава срока на експлоатация. Неговата оптимизация и взаимодействие с останалата структура осигурява ефективна и устойчива работа. Първата партида 3D принтери от този тип са работили в продължение на 9 години и повече от 30,000 часа.

Възстановяване след прекъсване и следене на материала
Принтерът автоматично запаметява текущата позиция и записва данните за принтиране. Спуснете платформата и изтеглете материала при внезапно спиране на захранването. При включване на захранването, работата продължава от последната точка на спиране.
При изтичане на материал, принтерът също спира и изписва предупреждение.

Touch Screen
Принтерът има удобен touch screen на английски език. Той е лесен за работа и приятелски настроен към потребителя. Има един бутон за загряване, един за принтиране, както и много други кратки клавиши.

Стъклокерамична платформа
Принтерът е снабден със стъклокерамична платформа. Стъклокерамиката притежава висок топлинен коефициент на полезно действие и най-ниският коефициент на разширение, така че не се деформира при нагряване и охлаждане. Повечето материали могат много добре да се екструдират и прилепват към платформата.

Система за филтриране на въздуха
Системата за филтриране на въздуха може да адсорбира замърсявания и газове, причинени от принтирането на специални материали, за по-голяма сигурност и защита на околната среда. Това прави принтера много подходящ за домашна, учебна и офисна употреба.

Автоматично нивелираща се платформа
BLtouch smart version използва 25 точки през сондата си, за да запамети данните за равнинност на нивото на платформата в началото и чрез интелигентна компенсация на височината на масата със Z оста да постигне напълно автоматично нивелиране.