fbpx
Select Page

Altium 365

Standard & Pro

 

Добре дошли в страницата на Altium 365 – Вашата облачна платформа за споделена работа, за която е нужен само браузер!

Пробвай безплатно

Проектиране на печатни платки

Проектирайте, споделяйте и произвеждайте всеки Ваш проект на едно място – без да се налага нещо допълнително за инсталиране или конфигуриране. Свържете се с платформата директно от Altium Designer, без да променяте начина, по който вече проектирате. Altium 365 не изисква допълнителни лицензи и е включен безплатно в абонамента Ви.

Преглед и споделяне

на проекта Ви оналайн

Създавайте продукти с по-високо качество и по-бързо от Вашите конкуренти – чрез възможностите на Altium 365 за преглед и споделяне на проектите в платформата. Споделете прогреса по проектите си в реално време с членове на екипа Ви, производители и дори клиенти, за да могат те да ги прегледат и оценят – без за това да се налага да напускате средата си за проектиране. Всеки, който има достъп до интернет, може да преглежда, да търси, да използва “cross probe” и да коментира Вашия проект от браузър, без да са необходими допълнителни лицензи за Altium Designer.

Механично проектиране

Превърнете проблемите, свързани с връзката между електрониката и механиката, в свое предимство. Без загуба на излишно време можете да обменяте информация чрез свръзаността между софтуерите, която предлага Altium 365.  Двупосочният трансфер на данни между Вашите ECAD и MCAD инструменти улеснява сътрудничеството с механичения Ви екип – можете да споделяте новите ревизии на проекта в реално време. Вградената интеграция с Inventor®, SOLIDWORKS® и PTC Creo® е до 10 пъти по-бърза от стандартните методи за обмен на данни, при които има и голяма вероятност от грешки.

Единно облачно пространство

С Altium 365 имате възжможност да решите проблеми, породени от работа по даден дизайн от няколко човека – например грешки при прегледа на самия дизайн или пък изгубени данни. Това става чрез автоматичен backup и единно място в облачната среда за всички Ваши файлове. Можете да следите какви точно промени са направени и от кого, благодарение на наличието на пълна история на проекта, както и Git-powered version control, създаден специално за pcb дизайн. С мощните инструменти за многократно използване на определена част от проекта и управление на цикъла ѝ на живот пък ще можете да се възползвате от вече проектирани от Вас схеми и в бъдещите си проекти.

 

Библиотеки и доставка

на компоненти

Електронните компоненти съставят до 70% от общата цена на продукта Ви. Altium 365 Ви позволява бързо да вземате информирани и точни решения с данни за компонентите в реално време, включително информация за цикъла им на живот (цена, наличност и т.н.) от IHS Markit®, както и данни (символи, корпуси, симулационни модели) от Octopart за милиони готови за употреба компоненти. В облачната платформа можете да управлявате и обедините всичките си компоненти от различни библиотеки в една, правейки ги достъпни за целия Ви екип на едно сигурно място.

Работа в екип

Поддържайте екипната работа с пълен контрол върху това как се споделят и управляват Вашите проекти. Всички Ваши проектни данни се съхраняват на едно място, така че можете да решите кой до какво да има достъп с конфигурируеми права и роли. Когато настъпи дадена променя, независимо дали  е коментар или нова версия/промяна на Вашия дизайн, Вие ще разберете незабавно за това с известие – в средата Altium Designer, в Altium 365 или чрез имейл.

Производство

Премахнете скъпите и времеемки грешки, породени от грешна комуникация с производителя, чрез “version-controlled release packages”, които могат да се споделят с един клик. Вашият  производител може да преглежда и коментира изходни Ви данни директно в браузър, без да се налага да инсталира допълнителен софтуер. С всичките Ви проектни файлове, съхранявани на едно място, ще имате всичко необходимо за леснодостъпно и успешното производство.

Ако искате да пробвате платформата безплатно, искате още информация или имате въпроси, свържете се с нас:

1 + 3 =