Menu

V-Ray е продукт на ChaosGroup, който позволява на потребителите бързо и лесно да създават фотореалистични изображения, едновременно предоставяйки пълен контрол върху процеса на създаване на 3D продукция. Продуктът се предлага и работи за редица популярни продукти за дизайн, моделиране и анимация.
Качествата на продукта са световни признати и не случайно е най-масово използвания рендър в редица области – архитектура, промишлен дизайн, реклама, визуални ефекти, производство на филми.

V-Ray for 3ds Max

V-Ray for 3ds Max е бързо решение за рендер, което съчетава силата на познатото V-Ray рендер ядро с гъвкавостта и несравнимата скорост на интерактивната рендер-система V-Ray RT, която сега работи на GPU (графични процесори).

V-Ray for Rhino

V-Ray for Rhino е интуитивен и лесен за използване, който работи безпроблемно с гъвкавите 3D моделиращи инструменти на Rhino.

V-Ray for Revit

V-Ray for Revit дава възможнсот за професионални изображения с висока разделителна способност с реалистични светлини, материали и камери.

V-Ray for Maya

V-Ray for Maya предлага професионално рендериране с пълен набор от инструменти за създаване на професионални фотореалистични изображения и анимации.

V-Ray for SketchUp

V-Ray for SketchUp дава възможност за създаване на най-висококачествени рендери – директно в SketchUp.

V-Ray Render Node

Увеличете скороста на производство на изображенията, съчетавайки изчислителната мощност на няколко компютъра.