fbpx
Select Page

Chaos е световен лидер във визуализацията и компютърната графика. Технологията на Chaos помага на дизайнерите и артистите да визуализират идеите си и да създадат своя свят.

V-Ray 6 for 3ds Max

V-Ray 5 for 3ds Max е доказано решение за рендер, приложимо за всички сфери на 3D индустрията, съвместим с основните 3ds Max допълнения — Substance, Forest Pack, Railclone, Ornatrix, Tyflow, Phoenix и др.

V-Ray 6 for Rhino

Невероятен фотореализъм в реално време в един завършен визуализационен пакет едновременно за Rhino и за Grasshopper. Чрез готови Grasshopper Nodes за V-Ray геометрия, осветление и материали се постига параметричност на сцената.

V-Ray 6 for SketchUp

V-Ray и SketchUp са перфектният отбор – най-използваният 3D моделер и световният номер едно за визуализация. Никога не е било по-лесно да се визуализира в реално време, изграждайки 3D модела.

V-Ray 6 for Maya

Мощен инструмент в помощ на 3D артистите V-Ray 6 for Maya предлага изключителна скорост и удобство на работа.

V-Ray 6 for Revit

V-Ray 6 for Revit добавя инструменти за фотореализъм в реално време, които помагат на архитектите да представят своя Revit модел по най-добрия начин.

V-Ray Render Node

Увеличете скороста на производство на изображенията, съчетавайки изчислителната мощност на няколко компютъра.

Phoenix for 3ds Max / Maya

Всичко, което Ви е необходимо за моделиране динамиката на флуидите в среда на Autodesk 3ds Max или Autodesk Maya. Включват се симулации на огън, дим, течности, вълни от океана, пръски, спрей, мъгла и др.

Chaos Scans

Chaos Scans представлява библиотека със сканирани материали с изключително висока разделителна способност. Гарантиран е фотореализма на изображението при ускорен процес на рендиране.