Menu

BricsCAD Pro доставя всички познати CAD функционалности заедно с 3D моделиране, възможност за LISP, VBA, BRX & .NET програмиране, материали, осветление и визуализация.

Brics 2D

Стандартен 2D и 3D интерфейс позволява бързо навигиране в Ribbon менюто и през Drawing Explorer, от който можете да извличате блокове и друга информация. Layer Explorer пък позволява дефинирането и подредбата на словете в чертежа. Анотативните мащаби на BricsCAD позволяват на всички динамични надписи и котировки да се обновят след промяна и да се пести много време.

Brics 3D геометрия

Различни 3D команди като Loft, Thicken и Twist позволяват бързото създаване на 3D части и сглобени единици. Изключително полезна е функцията за бързо създаване на 2D изгледи от 3D детайла или сглобена единица. BricsCAD разпознава кои са скритите ръбове и как да организира удобно 2D изгледа.

Brics Материали

В BricsCAD Pro са включени 600 рендер материали с висока дефиниция за постигане на по-голям реализъм. Освен обширната библиотека с материали, програмата поддържа и фотометрично осветление чрез IES файлове, което позволява точно представяне спрямо спецификациите на производителите.