Menu

Досега цената за самостоятелен продукт Autodesk HSM беше 3375 Euro, а сега получавате HSM в колекция от 12 CAD/CAM/CAE продуктa за 2680 Euro за годишен лиценз.

Autodesk HSM 
Включва Inventor HSM и HSMWorks, интегрирани CAM решения за 2.5 до 5-осни фрезови, стругови и стругово-фрезови обработки за Inventor и SolidWorks. Стратегиите за обработка са усъвършенствани за оптимални траектории на инструментите и минимални загуби на материал.
HSM Ultimate поддържат пълна асоциативност между 3D модела и машинните операции. Всяка промяна в модела се отразява автоматично в траекторията на инструмента.

 

 Генерирайте NC програми в добре познатата среда за проектиране, без необходимост от обмен на файлове. Пълна интеграция в средата на Inventor. Също както параметричното моделиране, базирано върху градивни компоненти, революционизира механичното проектиране, параметричната технология на HSM, базирана върху технологични компоненти, прави революция, като помага на потребителите да намалят времето за програмиране от часове до минути или дори до секунди. Тъй като HSM  работи в познатия потребителски интерфейс на Inventor, със същите интуитивни менюта, ленти с инструменти и манипулации на изгледите, потребителите се радват на леснодостъпно решение, изискващо минимално време за обучение.

 

2.5 осна обработка

2.5D функционалност за базови обработки като челно фрезоване, обработване на джобове и издатини, фрезоване на фаски и обработване на отвори. Осигурява плавно врязване и излизане на инструмента, като оптимизира връзките между
работните ходове, и по този начин повишава
качеството на обработваната повърхнина и
удължава живота на инструмента.

 

3D осна обработка 

Софтуерът HSM  предлага прецизни функции за 3D фрезоване. Обикновени и сложни компоненти могат да бъдат произведени с висококачествени повърхности както бързо, така и надеждно.

Многобройни стратегии за грубо и фино обработване осигуряват ефективна 3D машинна обработка.

5 осна обработка

HSM дава възможност на програмистите да генерират 5-осни NC програми бързо и лесно, с кратки времена на обработка и висококачественна обработка.

 

 

Струговане

Софтуерът HSM  осигурява перфектна интеграция на фрезоване и струговане, стратегии в един потребителски интерфейс.

 

Симулацията, базирана на NC кода, гарантира надеждни и ефективни процеси

Спестете ценно време с едно кликване за истинска проверка на G-кода.

HSM ви позволява да видите реалистична симулация на обработката на вашия детайл със съответните инструменти. В допълнение, HSM ви позволява да спестите времето за пробно проиграване на програмите на машината.